bryllupslokationer i og omkring Viborg.

Der er rigtig mange muligheder for at få lavet nogle lækre bryllups-billeder i Viborg og omegn.
Viborg er et dejligt område med masser af natur, hvor der kan laves flotte billeder. Jeg bruger søerne ved Borgvold , Katedralskolen, man kan også tage lidt uden for Viborg omkring Niels Bugges Kro, Dollerup Bakker.

I Viborg har vi alt.

Skønne omgivelser, der giver lækre billeder, det er kun fantasien der sætter grænsen, jeg plejer, når jeg får et bryllup at tage en tur rundt med Brudeparret, for at se på Lokationer, vi tager måske nogle kærestebilleder der er flere ting i det, vi lære hinanden at kende, det giver en stor fordel på jeres Bryllupsdag, det er en win win for både jer og mig selv.

Skønne Viborg.

Men ønsker man det mere rå anderledes, men samtidig smukke, så er der de små flotte gader i Viborg, gamle huse, små gyder. Et par steder jeg også kan anbefale, både til Festen og Lokation til jeres bryllup, det er Kongenshus Kro & Hotel der er lige det man har brug for, fremragende mad og også et skønt værtspar.

Hjarbæk kro, er også et lækkert lille sted, både til fest og fotografi, fremragende mad og et skønt værtspar, der gør alt for at jeres bryllup bliver som i ønsker.

Få et godt tilbud til jeres bryllup her