Et lille bryllup.

Du vil nedbryde traditioner og fejre din kærlighed kun omgivet af din nærmeste familie. Hvor det handler om bare jer to og jeres børn, måske jeres mor og far, for i sidste ende er det det, det handler om, ikke?

Små bryllupper har fordelen ved at være i stand til at være næsten overalt, hvilket giver jer mulighed for at sige ja til hinanden på nogle lækre steder. Uanset om det er at rejse til et fremmed land, eller for at blive gift på toppen af et bjerg, en dag ved stranden men en lille ceremoni eller simpelthen rådhus eller som her i en privat have, og derefter gå ud på en fotosession. Valgmulighederne er så meget lettere end et stort bryllup!

Jeg er her for at hjælpe med at planlægge det perfekte valg for dig og derefter dokumentere det, som det virkelig føltes!

Din bryllupsdag går hurtigt, og minder og gode tider er alt, hvad der er tilbage. Mit mål gennem dagen er at registrere interaktionen, de små detaljer, der snart vil blive glemt og frem for alt følelserne.
Gennem dette websted håber jeg, at du kan finde nogle nyttige oplysninger, der vil gøre din bryllupsplanlægning lidt mindre skræmmende. Jeg er en åben bog og klar til at dele min viden og arbejder med andre kreative i branchen, der får din dag til at køre uden problemer! Jeg er altid tilgængelig og kun et telefonopkald væk!

Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg

Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg Bryllupsfotograf Viborg