Fotoundervisning

2 timers en-til-en-undervisning med mig .

Disse 2 timers private fotograferingskursus køres på forskellige hverdage og aftener hele året. Lejlighedsvis undervisning på lørdage og søndage afhængig af om jeg er ledig.

Skræddersyet forløb

Jeg laver undervisningen der er specielt skræddersyet til dine egne personlige behov. jeg laver et raffineret træningsforløb , dette kursus vil gøre dig mere teknisk dygtig i fotografering , jeg laver et sjovt og spændende kursus . Jeg kan komme til dig mod et ekstra rejsegebyr.

Måske er du klar til at gå fra kompakt kamera eller en smartphone over til et spejlfri eller spejlreflekskamera og vil gerne lære at styre kameraet i manuel tilstand. Måske har du brug for kreativ inspiration og erfaring i kompositionsteknikker eller forståelse af lys. Uanset hvad du har brug for hjælp til, kan mit private kursus hjælpe dig.

Bliv en bedre fotograf

Uanset hvor du vælger at få din undervisning, vil du være sikker på at blive en bedre fotograf. Du vil modtage feedback af mig, for at hjælpe dig med at tage din fotografering op til næste niveau. Et privat kursus er ideel til dem der har travlt og ikke kan forpligte sig til et langt kursus eller workshop.

Portrætter
Firmaportrætter
Boligfotografering
Naturfotografering
Fotografering med Flash

Du vil få brug for:

Dit kamera (er), som også kan være en smart telefon, kompakt, spejlfri eller DSLR
Flash
Dine objektiver
Hukommelseskort
Fuldt opladt batteri
Dit kameraer manual
Stativ

Fotoundervisning Fotoundervisning Viborg Fotograf 45456
Fotoundervisning Viborg Fotograf 4549Portrætfotograf Viborg 71Bryllup Borgervold Viborg

Bryllupsfoto Viborg

Portrætfotograf Viborg 08

  • Alt dette for en pris på 1995.- Kr.