Husk, at I er ikke alene

Ordet ‘surrealistisk’ sådan kan man nemt beskrive, hvad vi alle i øjeblikket oplever. Og mens hele verden gennemlever Coronavirus-krisen, er der en stor usikkerhed for kommende brudepar. I har planlagt jeres bryllup i måneder, muligvis år, og efter at utallige timers planlægning og mange penge er der er brugt, er der nogle alvorlig hårde beslutning at tage – udsætte, eller annullere?

Bryllupsfotograf Viborg

Ingeborg & Lars

Denne krise vil ende, og når det sker, har blomsterhandel, Hoteller, spisesteder og ikke mindst fotografen, brug for enhver tilgængelig hjælp til at komme tilbage på benene. Tal med jeres leverandører om en plan B – dette er ubeskyttet territorium for alle, og de fleste virksomheder er villige til at samarbejde med jer for at finde en løsning.

Bryllupsfotograf Viborg

Stine & Steffen


Bryllupsfotograf Viborg

To små brudepiger

Dette er et sjældent punkt i historien, hvor næsten alle på planeten påvirkes af den samme krise. Der er par over hele landet og verden, der tager de samme vanskelige beslutninger som jer lige nu. Vi er sammen om dette og er nødt til at hjælpe hinanden så meget som vi kan – det betyder i måske er nødt til at udsætte jeres bryllup. Men så for bag efter at få den bedste dag nogensinde, når det hele er slut

Skulle det være sådan at jeg er optaget på den nye dato, så hjælper jeg jer til at finde en ny dygtig bryllupsfotograf, det kommer i ikke til at kæmpe med selv.

Må i have et godt bryllup.
Hold jer opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.