BRYLLUPFOTOGRAF

Bryllupfotograf fra Viborg. Det er noget ganske særligt, når to elskende siger ja til hinanden på deres bryllupsdag. Få en professionel bryllupfotograf til at indfange det hele med en bryllupfotografering. Så har I minder, der kan tages frem og nydes i jeres fremtidige liv sammen.

Bryllupfotograf Viborg

Et bryllup er en fortælling

Et bryllup er en del af en kærlighedshistorie, og det er en fortælling, jeg som bryllupfotograf finder stor glæde i at dokumentere. Min fotografiske stil er overvejende dokumentarisk og journalistisk.  jeg lægger meget vægt på også at fotografere de små men vigtige og følelsesfyldte øjeblikke på jeres store dag.

De små detaljer

Det betyder, at jeg fanger alle de fine detaljer, der tilsammen udgør jeres bryllup. Jeg arbejder ofte med en fordeling, hvor de dokumentariske billeder udgør ca. 90%, og portrætbillederne udgør ca. 10%.

Bryllupsfotograf Viborg

Formøde

Hvordan fordelingen skal være til netop jeres bryllup, taler vi om til formødet.For mange par begynder fortællingen allerede inden selve brylluppet nemlig ved forlovelsen. Hos mig kan I bestille en forlovelsesfotografering som et dejligt minde om denne dag.

Bryllupfotograf i ind- og udland

Jeg er bryllupfotograf fra Viborg, men jeg tilbyder bryllupfotografering i hele Danmark. Har I planer om at holde bryllupfest uden for Danmarks grænser, er det heller ingen hindring. Jeg rejser gerne ud og fotograferer hele jeres bryllup, hvor end I har planlagt at fejre det.

Bryllupfotograf Viborg

Skræddersyet bryllupfotografering

Hos mig kan I vælge mellem tre forskellige luksuriøse og skræddersyede bryllupfotografipakker.
Koldinghus

Pakke 1

Indeholder bryllupbilleder af jer på en lokation, som I vælger. Derudover fotograferer jeg også jeres vielse. Her vil der både være billeder før, under og efter vielsen.

pakke 2

Skal I holde reception er pakke 2 noget for jer. Her får I de samme billeder som i pakke 1, og så fotograferer jeg også jeres reception.

Pakke 3

Ønsker I fotografiske minder fra hele dagen lige fra vielse til brudevals, skal I vælge pakke 3. I pakke 1 og 2 samt pakke 3 får I desuden en kærestefotografering med i prisen.

Bryllupsfotograf Viborg

Bedste Priser

Budgettet skal hænge sammen, både for jer og for mig. Så kontakt mig endelige for priser, så sammen sætter vi den helt rigtig brylluppakke til jer !

Jeg holder altid et uforpligtende gratis formøde. Her vil vi tale om jeres ønsker i forhold til brylluppet, og jeg fortæller jer om, hvad jeg kan tilbyde.