Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf fra Viborg. Det er noget ganske særligt, når to elskende siger ja til hinanden på deres bryllupsdag. Få en professionel bryllupsfotograf til at indfange det hele med en bryllupsfotografering. Så har I minder, der kan tages frem og nydes i jeres fremtidige liv sammen.

Et bryllup er en fortælling

Et bryllup er en del af en kærlighedshistorie, og det er en fortælling, jeg som bryllupsfotograf finder stor glæde i at dokumentere. Min fotografiske stil er overvejende dokumentarisk og journalistisk.  jeg lægger meget vægt på også at fotografere de små men vigtige og følelsesfyldte øjeblikke på jeres store dag.

De små detaljer

Det betyder, at jeg fanger alle de fine detaljer, der tilsammen udgør jeres bryllup. Jeg arbejder ofte med en fordeling, hvor de dokumentariske billeder udgør ca. 90%, og portrætbillederne udgør ca. 10%.

Formøde

Hvordan fordelingen skal være til netop jeres bryllup, taler vi om til formødet.For mange par begynder fortællingen allerede inden selve brylluppet nemlig ved forlovelsen. Hos mig kan I bestille en forlovelsesfotografering som et dejligt minde om denne dag.

Bryllupsfotograf i ind- og udland

Jeg er bryllupsfotograf i Viborg, men jeg tilbyder bryllupsfotografering i hele Danmark. Har I planer om at holde bryllupsfest uden for Danmarks grænser, er det heller ingen hindring. Jeg rejser gerne ud og fotograferer hele jeres bryllup, hvor end I har planlagt at fejre det.

Skræddersyet bryllupsfotografering

Hos mig kan I vælge mellem tre forskellige luksuriøse og skræddersyede bryllupsfotografipakker.

Pakke 1

Indeholder bryllupsbilleder af jer på en lokation, som I vælger. Derudover fotograferer jeg også jeres vielse. Her vil der både være billeder før, under og efter vielsen.

pakke 2

Skal I holde reception er pakke 2 noget for jer. Her får I de samme billeder som i pakke 1, og så fotograferer jeg også jeres reception.

Pakke 3

Ønsker I fotografiske minder fra hele dagen lige fra vielse til brudevals, skal I vælge pakke 3. I pakke 1 og 2 samt pakke 3 får I desuden en kærestefotografering med i prisen.

Bedste Priser

Budgettet skal hænge sammen, både for jer og for mig. Så kontakt mig endelige for priser, så sammen sætter vi den helt rigtig bryllupspakke til jer !

Jeg holder altid et uforpligtende gratis formøde. Her vil vi tale om jeres ønsker i forhold til brylluppet, og jeg fortæller jer om, hvad jeg kan tilbyde.