Om Fotografen

For dem, der er nye på min hjemmeside og måske ikke er bekendt med mig eller mit arbejde, er jeg Mogens Balslev, ejeren og bryllupsfotografen bag Balslev Foto. Når jeg ikke er bag kameraet, kan du normalt finde mig sammen med min familie og mine børnebørn eller træne mine hunde.

Jeg bor i Viborg, en smuk perle af en by. Jeg er uddannet fotograf og arbejder som bryllups-, portræt- og erhvervsfotograf med speciale i bryllupsfotografering. Jeg finder det ekstraordinært hver dag at kunne arbejde kreativt med billeder for mine mange kunder. Professionelle fotos gør en stor forskel, når en virksomhed skal præsentere sig selv og sine produkter. Og for privatpersoner er billeder værdifulde minder, der kan nydes i generationer.

I min fritid nyder jeg at tilbringe tid sammen med min familie og træne min hund. Jeg synes, at hundetræning ikke kun er en sjov hobby, men det hjælper mig også med at holde mig aktiv og nyde naturen. Jeg nyder også fotografi som en hobby og fanger skønheden i verden omkring mig gennem mit objektiv.

Om fotografen