Bryllupsfotograf Viborg

Spørgsmål til fotografen

At organisere et bryllup kan være en overvældende, lidt kompliceret og mangesidig opgave. Og medmindre I har en karriere inden for produktion, logistik eller planlægning af arrangementer/events, vil det nok være den mest betydningsfulde, organisatoriske oplevelse, I personligt opnår.

Erhvervsfotograf Viborg

Fotoundervisning

2 timers en-til-en-undervisning med mig .
Disse 2 timers private fotograferingskursus køres på forskellige hverdage og aftener hele året. Lejlighedsvis undervisning på lørdage og søndage afhængig af om jeg er ledig.

Bryllupsfotograf vinter Viborg 5634

Vinter Bryllup

Du vil gerne huske dit bryllup i hele din levetid. Du vil have smukke billeder, som du kan se tilbage på, der vil tage dig tilbage til netop det øjeblik. Vinter bryllupsfotografering har sine udfordringer, men nogle af de bedste billeder er taget om vinteren.

Bryllupsfotograf Viborg

Brylluplokationer viborg

Der er rigtig mange muligheder for at få lavet nogle lækre bryllups-billeder i Viborg og omegn

Forlovelsefotografering

Parfotografering-Maria & Thomas

Maria og Thomas er det sødeste par, du nogensinde vil mødes! Vi tilbragte en eftermiddag  for at lave en forlovelse fotografering , det skulle være sjovt.

Kærestefotografering Viborg

Kærestepar Fotografering

Bestiller i et bryllup-fotografering hos Balslev foto i Viborg, får du automatisk en kærestefotografering med i købet, det er en af frynsegoderne, når man bestiller en bryllups-fotografering hos mig.