Forlovelsefotografering.

Forlovelsefotografering kan strække sig over en 1-2 timer, udført af mig som professionel bryllupsfotograf, fotograferingen skal resultere i smukke portrætter af jer, måske flere steder. Forlovelsesfotos bruges ofte til at annoncere bryllupsdagen, og til at pryde bryllup receptionen på den specielle dag og jeres hjem.

Hvordan virker det? Normalt har i og jeg som jeres bryllupsfotograf et formøde og får snakket det hele igennem, både forlovelse fotograferingen og bryllupsfotograferingen, så finder vi en dato til jeres forlovelse fotografering.

Forlovelses fotograferingen spænder fra det romantisk, traditionel, morsom og alt, hvad i ønsker.

forlovelse fotografering

Hvad skal vi have på af tøj?

Generelt råder jeg mine par til at medbringe fra et til to sæt tøj, så kan vi skaber en række forskellige look. Afhængigt af målet med jeres fotograferingen kan du bære afslappet tøj eller mere formelt.

Selvom der ikke er nogen regel, hvad angår tøj, er det en god ide at bære tøj, der afspejler dine personligheder og får dig til at føle dig godt tilpas.

Vi er ikke komfortabel foran et kamera. Hvad kan vi gøre?

Bare rolig! Medmindre du er en skuespiller, føler du dig sjældent komfortabel. Jeg vil som fotograf coache jer og få jer til at slappe af. Jeg beder altid mine par om at tro, at de er på en date, og jeg er her for tilfældigvis taget billeder af dem.

forlovelse fotografering

Vi ved ikke, hvordan man poserer. Hvad kan vi gøre?

Den gode nyhed er, at i ikke behøver at posere. I begyndelsen af optagelsen vil jeg som fotograf om at give jer nogle tip til, hvordan i kan gøre.

Selvfølgelig, hvis i ønsker mere detaljerede retninger, kan jeg som jeres fotograf bestemt gøre det, men som regel handler en forlovelse fotografering om bevægelse og følelser, så vær slet ikke bekymret.

En teknik, jeg kan lide, kaldes “posering i bevægelse”, hvor jeg giver jer løse anvisninger, og resten er op til jer.

forlovelse fotografering

Hvad kan man ellers bruge en forlovelse fotografering til.

Portrætter af dig selv og dit livs kærlighed

Lær om fotografering, så du på bryllupsdagen ved, hvad du kan forvente.

Øv dig til den store dag.

Væn jer til at stå foran kameraet inden jeres store dag.

Lær lidt om min tilgang til den stil jeg bruger.

Så er det også vigtig, at i og jeg som jeres fotograf passer godt sammen.

Få en række smukke billeder

Hav det sjovt

ALLE mine brudepar fortæller mig, at de aldrig har fået taget billeder sammen før, og at de ikke er modeller, inklusive dette skønne par. Men se hvad der sker. magien. Man behøver ikke være en model for at få smukke fotos. At være vanvittigt forelsket er mere end nok.

Forlovelsefotografering

Forlovelsefotografering

web 20190728 X9A2923

Forlovelsefotografering

Forlovelsefotografering

Forlovelsefotografering