Kærestefotografering!

Bestiller i en bryllupsfotografering hos Balslev foto i Viborg, får du automatisk en kærestefotografering med i købet, det er en af frynsegoderne.

Vi får så en rigtig god mulighed for at lære hinanden at kende inden jeres store dag, se på lokationer, snakke om jeres ønsker på jeres store dag!

Det er da underligt at man laver en gratis kæreste fotografering eller er det ? : det drejer sig ikke om de billeder, der produceres eller hvad du gør med dem. De handler om at øve.
forlovelse fotografering

Gratis forlovelse/kærestefotografering

Jeg syntes selv det er rimlig fornuftig at, inkluderer en gratis forlovelse/kærestefotografering for mine bryllupsfotografi kunder, fordi “behovet for at øve” -det er meget vigtigt for både fotografen og parret! Parret er nødt til at blive komfortabel både med at blive fotograferet og med fotografen .. og fotografen har brug for at blive fortrolig med parrets personligheder, stilarter.

Det gælder om at slappe af

Dette gælder især, hvis din partner er lidt utryg foran et kamera . De af os, der hader at blive fotograferet, kan virkelig virke akavet foran et kamera og er tilbøjelige til at gøre ting som altid at lave det samme frosne smil hver gang lukkeren lyder på kameraet . En god fotograf vil arbejde for at få begge af jer til blive komfortable, og se efter måder at få dig til at slappe af på, det kan jeg, så jeg kan fange det mere naturlige, ærlige udtryk.
forlovelsefotografering

Små tips

Dine fødder, skal vende i samme retning som kroppen.
Fordel din vægt, så du hviler på en hofte, skub hoften en anelse bagud, fordel aldrig vægten lige.
Slap af i dine hænder, så de er åbne, ved du ikke hvad du skal gøre ved den, så put dem i en lomme .
Hold dine skuldre nede, afslappet.

Hvad kan man så bruge billederne til

Hvad kan man så bruge billederne til, invitationer, nyt profilbillede, fotogave.
Eller bare nyde at man har fået nogle lækre billeder.

web X9A8299 web X9A8293

Kærestefotografering Viborg 04

Kærestefotografering