Erhvervsportrætter.

Erhvervsportrætter. Jeg elsker at fotografere portrætter, der er så meget at tænke på, og ikke to sessioner er ens. Jeg lærer altid nye ting, det kunne være belysningsteknikker, ideer om, hvordan man poserer en person, eller bare interessante ting om kunderne selv.

Selvom jeg har fotograferer for store virksomheder, opretter et studie på deres kontor og fotograferer flere medarbejdere, nogle gange over 30 i på omkring en time. Så er det personlige portræt det jeg nyder mest.

For mig starter arbejdet så snart jeg får en forespørgsel. Der er en række ting, som en fotograf skal gøre for at planlægge et vellykket portræt.
Min første prioritet er at finde ud af, hvilken slags portræt, kunden ønsker at der komme ud af vores arbejde sammen. Jeg vil helst have at jeg kan se det endelige billede når jeg lukker mine øjne.

Fra ide til det færdige portræt.

Jeg begynder med at bede kunden om at sende mig nogle eksempler på portrætter, de kan lide, enten fra Google, Pinterest eller mit eget lukkede galleri, hvor kun mine kunder har adgang. Dette er praktisk af en række grunde.
Den hjælper mig med at identificere hvad for en fotostil, der appellerer til dem.
Mens jeg plejer at skyde i den særlige stil, jeg har udviklet over tid, skal jeg som en kommerciel fotograf være fleksibel og klar til at rykke, så det passer til kundens behov.

planlægning.

En god samtale er vigtig, det hjælper med at involvere klienten i planlægningsprocessen. Det giver dem en følelse af kontrol, der ubevidst hjælper med at bekæmpe enhver nervøsitet, de måske føler når de blive fotograferet.

Næsten hver person jeg fotograferer, indrømmer over for mig, hvor nervøs de normalt er, når de skal have taget deres fotografi. Det er så almindeligt, og jeg forstår helt hvorfor.

Efter at have arbejdet med billedstilen, skal jeg finde en lokation, jeg har her udtænkt nogle ideer , gerne tæt på, vigtig at man ikke spilder folks tid,
til begge portrætter her er der mindre en 1 minutes gang fra de to personers kontor, jeg bruger max 10 minutter til et portræt, tid er penge, både for mig og mine kunder.

Erhvervsportrætter Erhvervsportrætter Erhvervsportrætter Erhvervsportrætter Erhvervsportrætter Erhvervsportrætter