Familiefotograf

Familiefotograf fra Viborg, At vælge en familie fotograf er noget, du kun vil gøre én gang. Jeg tror, at når du finder den rigtige fotograf, der burde være i stand til at dokumentere din familie i årenes løb. At lære din fotograf at kende og hvad du kan forvente af en session gør det mere meningsfuldt hver gang. Som en ekstra bonus forbliver dine illustrationer og fotos ensartede. Tillader dig at føje til en fotovæg eller dekorere dit hjem med fotos, der fungerer godt sammen gennem årene.

Til familie fotografering, hvor din yngste er 1 år eller ældre, elsker jeg at skyde udendørs på stedet og har et par specielle steder, som jeg kan anbefale. Normalt en strand eller park afhængigt af hvad der passer til din familie. Der er ingen begrænsninger på familiens størrelse, så det kan bare være dig og dit barn, en familie på 5 eller en stor familie på 20.

Sessioner holdes sjovt og personlig. Jeg er meget erfarne, arbejder med mange forskellige personligheder og aldre, så lad det være op til mig! Hvis du er en forælder, der ikke kan lide at få taget deres foto, skal du ikke bekymre dig, jeg passer på dig og gør det let og afslappende for dig. Hovedfokus er at fange forbindelse mellem hinanden og ægte latter og smil fra dine børn. Vi opretter historie her.

Bookinger tages 3-12 uger i forvejen (eller nogle gange længere). Der er muligheder for at udskyde, hvis nogen er syg, eller vejret ikke er ideelt.

Familiefotograf Familiefotografering Viborg Familiefotografering Viborg Familiefotografering Viborg Familiefotografering Viborg