Bør Du Overveje Et Bryllup Uden Mobiltelefoner?

Har du været til koncert for nylig? Alle har hænderne i vejret, men de holder deres telefoner.

Har du været til en bryllupsceremoni for nylig? Det samme… Bruden går dybest set ned ad gangen til et hav af telefoner og enheder.

I denne digitale tidsalder har alle et kamera på deres mobiltelefon eller enhed, og det ser ud til, at alle vil have et billede af brudeparret. Men jeg synes, det er så ærgerligt, at folk er mere interesserede i at få et billede end faktisk at være til stede og se og opleve jeres bryllupsceremoni.

vil ikke lyve for dig … nogle bryllupsgæster kan være virkelig irriterende og forstyrrende i deres iver for at få det perfekte billede. Jeg kunne give dig hundrede historier om gæster, der gør mit arbejde sværere, men jeg vil ikke… Jeg vil ikke have, at dette indlæg skal være et stort klynk fra min side 🙂

Men næsten hver eneste person ved et bryllup i disse dage har en kameratelefon. Og medmindre du beder dem om at lægge deres kamera/telefoner væk, vil du gå ned ad kirkegulvet til et hav af kameraer/telefoner.

Jeg var for nylig til et bryllup, hvor bruden bad alle hendes gæster om ikke at tage billeder under ceremonien… ingen digitale kameraer eller mobiltelefoner… og det var en åbenbaring! Jeg konkurrerede ikke længere med familie og venner om et sted af stå, ingen sprang ud foran mig på gangen for at få et billede af bruden, der var ingen kamerablitz, der overeksponerede mine billeder. Jeg kunne udføre mit arbejde uhindret og vigtigst af alt var gæsterne til stede og oplevede brylluppet.

Bryllupsfotograf Viborg

Bruden havde skrevet noget i den retning i deres invitation!

Jeg ønsker, at i virkelig skal kunne nyde vores bryllupsdag, føle jer virkelig nærværende og i øjeblikket sammen med os. Vi har hyret en fantastisk bryllupsfotograf, som vil fange, hvordan brylluppet ser ud – og vi inviterer jer hver især til at læne jer tilbage, slappe af og bare nyde, hvordan brylluppet føles. Vi beder respektfuldt om, at alle lader alle kameraer og mobiltelefoner være væk under ceremonien og de “ceremonielle dele” af receptionen, inklusive kageskæringen og brudevals. Vi beder dig om at lade være, så vi kan se jeres ansigter, og i kan se vores, både nu og for altid på de billeder, som vores fotograf vil fange. Vi deler selvfølgelig gerne vores bryllupsbilleder med jer bagefter!”

Så som jeg skrev i begyndelsen… jeg forstår, hvorfor folk kan lide at tage billeder til bryllupper. Men jeg synes også, det er rigtig trist, når jeg ser familien til bryllupsceremonien bevæge sig rundt og prøve at få et billede. Og jeg synes, det er rigtig trist, når jeg ser Brudeparrets forældre se deres børns bryllup bag deres kamera. De går glip af virkelig at se og opleve de gode ting … brylluppet.