Kirkebryllup tips til at gå ned af kirkegulvet.

Kirkebryllup. Her er nogle tips til at gå ned af kirkegulvet, og hvordan du går ned ad gangen ved dit bryllup, fra en bryllupsfotograf, der har set nogle bryllupper. At gå ned ad gangen kan virke som den nemmeste ting i verden at gøre, men du og dine brudepiger vil sandsynligvis være meget nervøse på dagen … så her er nogle tips fra mig til at hjælpe dig.

Kirkebryllup

Lad være at blive stresset over dine brudepiger/drenge.

Uanset hvad de gør, vil det være fantastisk og sjovt for alle.

Hvem elsker ikke børn til bryllupper? Brudepiger og drenge er altid en fin detalje ved et bryllup og en fantastisk måde at få din familie direkte involveret på dagen. De er søde, uforudsigelige og gæsterne elsker det.

Du skal ikke bekymre dig for meget, hvis du ikke er sikker på, om de vil gå ned uden en hændelse. Få dem til at gå ned sammen, så de er mere selvsikre. Og hvis de når halvvejs ned, så vender tilbage, bare hav det rart, da alle vil grine. Alternativt kan du få en af deres forældre eller gommen til at sidde på hug foran, så de har nogen at gå til, eller få en af brudepigerne til at hjælpe dem med at gå ned.

Uanset hvad de gør, om de græder, løber væk eller går ned normalt, vil det være fantastisk!

Viborg Domkirke
Kirkebryllup

Hav et godt mellemrum mellem brudepiger.

Brudepiger er dine bedste venner, og tro det eller ej, de fleste vil også være meget nervøse. Så fortæl dem, at de skal tage sig tid, men også vigtigt, de skal efterlade et pænt stort hul mellem hinanden. Hvis de samler sig og går for tæt på hinanden, kan det være rigtig svært at få et klart billede af dem.

Kirkebryllup

Tag dig tid til at gå ned ad kirkegulvet

Skynd dig ikke… bare gå normalt. Ikke for hurtigt og ikke for langsomt 🙂

Nyd øjeblikket i. Det vil give mig masser af tid til at fange dig og din kommende mands udtryk, når I ser hinanden for første gang.

En anden ting, jeg bør nævne, er, Dine gæster bør være til stede og se ceremonien, ikke forsøge at filme eller fotografere den. Bare nyde det sammen med jer.
Bryllupsfotograf Viborg

Din far behøver ikke at være den eneste, der fører dig ned ad gangen.

De fleste brude vil stadig få deres far til at følge dem ned ad gangen. Og jeg synes, det er en dejlig tradition, hvor faren symbolsk afleverer sin datter til Brudgommen. Men i denne moderne tid, hvor par bor sammen før ægteskabet, og begge forældre lige har opdraget deres datter, er der ingen grund til, at begge forældre ikke kan gå deres datter ned ad gangen.

Det er en meget gammel tradition, som jeg personligt synes er meget forældet. Så hvorfor ikke både mor og far.

Din mor og far kan følge dig ned ad gangen.

For de brude, der ikke har begge forældre, er her nogle andre muligheder, som jeg har set:

– Mor går med deres datter ned ad gangen.

– Bror går med sin søster ned ad gangen.

– bare Bruden går selv ned ad gangen.

– Bruden går halvvejs ned og brudgommen går op for at møde hende og går med hende resten af vejen.

– Stedfar går med bruden halvvejs ned ad gangen, giver hånd med biologisk far, som går med hende resten af vejen.

Kirkebryllup

Det er dit bryllup! Der er ingen regler.

Nogle velmenende mennesker kan fortælle dig, at du skal gøre visse ting, fordi det er et ‘bryllup’. Det er ikke sandt.

Vær tro mod dig selv. Du behøver ikke at gå ned, med en god kropsholdning, holde dine blomster højt, lige i takt med musikken, med din kjole perfekt placeret bag dig.

Dans ned ad gangen, grin ned ad gangen, kram familien mens du går, kys, græd, syng!

Så jeg håber, at disse tips til at gå ned ad kirkegulvet har været nyttige for dig. Bare vær dig selv, hav det sjovt og lev i nuet 🙂
Se mine bryllups priser her